Kräftskiva med hattar och allt !

KRÄFTSKIVA HOS MATILDA PERSSON
mycket  trevligt kväll med många skratt och glada miner,

Tack för kvällen allesammans
/elinFödelsedagsbarn och Beck

Ännu en härlig fredag börjar lida på mot sitt slut,


Det har varit en händelserik dag. För det första så fyller julia 17 år idag, En stor grattiskram till henne (L)
Skoldagen var helt okej idag, Morgonträningen var inställd idag ,orsaken var att Micke P inte orkade med oss( sa han) hahah, ne hur som helst så hade vi iallafall sovmorgon till 11 idag, inte helt fel. Efter skolan gick jag och emmelie igenom stan i hopp om att hitta något att ha på hos i morgon, Tro det eller ej, men jag hittade faktiskt en blå klänning dom jag tänkte ha på mig, 
Jag och Felle har även varit och kollat på iko idag, Jag ska vara ärlig och säga att jag verkligen inte är något hockey fans men det var faktiskt helt okej idag.
 

Höjdpunkten på dagen var nog iallafall att jag har varit på BIO med Sofie, Emmelie och Eric. Beck i stormens öga. 
Helt sjukt bra. Denna beck var inte som de andra, den har ett helt annat upplägg. Mer personlig på något sätt. Och min idol Micke Persbrant här helt otroligt bra i denna film. 
  
I Morgon väntar kräftskiva:)

/ puss och godnatt

Ge mig rätt väg!

Onsdag 26/8


Sovmorgon idag, våran första lektion börjar vid två, nästan så att man längtar faktiskt, har ändå ingenting att göra här hemma. Man går typ bara och väntar på att skolan ska börja :/ aha
Hur som helst så är vi iallafall träningslediga idag, ska bli redigt skönt faktiskt.

Ge mig rätt väg!

Det snurrar i min skalle, Är nått som beskriver mitt liv just nu.
Jag visste att det inte skulle bli lätt, men att det skulle vara så här svårt hade jag inte kunnat drömma om.
varför kan inte alla svaren finnas på ett papper´, som man kan ta fram och titta på när man undrar? varför kan det inte finnas någon som har alla svaren, någon som man kan ringa till och få vägledning. Det är inte lätt att välja rätt väg, när man inte vet vad man vill.

/ elin

25/8

tjao,

Ännu en dag i skolan är nu avklarad, ganska seg dag.
Lite pinsamt var det också, eftersom att alla tydligen hört talas om min lilla fördäs i går på matchen mot kristineberg.
Jag måste säga att jag ångar att jag uppträde så osportsligt mot domaren, men bra var han ju inte men nästa gång ska jag nog hålla det för mig själv istället, var jag tycker om honom alltså.

aja träningen ikväll gick ju bättre iallafall. Det var en ganska jobbig träning faktiskt (mycket spring moment) Jag lyckades hålla 1-1 mot Liliana (lagets stjärna) haha.
Kvällen avslutades iallafall men ännu lite fotboll, Jag, Emmelie och Felle var nämligen och kollade på när Aik´s B-lag möte Emmarbo. Aik vann med hela 14-0 många vackra mål! en härlig insatas av killarna där ! 

 

                                               
Från vänster: Martin Torstensson, Emil Dolk, Robin Sörensson, Adam Torstensson, Anton Sinnerström, Mikael Jonasson, Adam Stefanson, Viktor Berkeby, Joacim Olsson, Simon Johansson, Jesper Oscarsson, Tim


trevlig kväll med andra ord
/ elin


NYTT FÖRSÖK

Hejsan,

Nu har jag gjort en ny blogg i hopp om att denna ska bli mer uppdaterad.
Måste faktiskt erkänna att jag är redigt vädelös på att skriva här men jag ska bli bättre.


Vi hörs !
puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0